پیداش کردم فقط یه سوال اگه سیستم بالا نیومد بعد آیدیت باید چی کار کنم
Printable View
پیداش کردم فقط یه سوال اگه سیستم بالا نیومد بعد آیدیت باید چی کار کنم
برای چی بالا نیاد . بعد مادربرد شما دوال بایوس هست میتونید از بایوس دوم سیستم رو بالا بیاورید .
انجام دادم بایوس آیدیت شد
دیگه چه کاری باید انجام بدم
تو بایوس فرکانس رم رو روی 1333 ست کنید .بعد اگر باز bsod گرفتید . رم ها رو تک تک تست کنید . باز ادامه دار بود رمی انتخاب کنید مه تو لیست qvl هست .
نکته بعد از اپدیت : یکبار load setup default تو بایوس بزنید .
انجام دادم
دوست من برای اطلاع از صحت رمها پیشنهاد میکنم با این بوت سیدی رم رو تست کنی . حداقل باید 12 لوپ رد بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز یه نرم افزار دیگه معرفی کن که بشه رو فلش بوتش کنم
ببخشید بعد این برنامه چیکار میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز من با این نرم افزار که گفتین تست کردم ولی ارور بیش از حد داشت در زیر ببینید
ببخشید کیفیت پایینه حدود 944001 ارور داشت این مشکل از کجاست اگه بین متخصصین کسی هست که بدونه ممنون میشم همه کارها رو که گفتید به ترتیب انجام دادم
رم های شما ایراد دارد.اگر گارانتی دارد ببرید گارانتینقل قول:
تشخیص من از همون اول درست بود . مشکل از رم های شما هست گرامی .
لطفا یک زحمت بکشید و رمها را دونه دونه تست کنیدنقل قول:
ممکنه ارورهای پشت سر هم به خاطر قسمتهائی از رم باشه که توسط گرافیک آنبرد اشغال شده است
اگر رم دیگه ای هم دم دست دارید با آن آزمایش کنید
اگر این ارورها تکرار شد رمها را باید روی یک سیستم دیگه تست کنید تا از سلامتشون اطمینان پیدا کنید ( سیستمی که گرافیک آنبرد یا apu نداشته باشه )
دوست عزیز چه مشکلی دارن رم ها دقیقا
مشکل خرابی هست . باید رم ها رو تک تک تست کنی با همین memtest تا به رم خراب برسی و ببری گارانتی رم ها برات تعویض کنند .
بعد دوست عزیز چجوری بفهمم خرابه یعنی نباید اصلا ارور داشته باشه
یه سوال دیگه یکی از دوستان قبلا گفت که مشکل از کنترل usb3 هست الان مشکل جفتشونا یا از رم ها و چجوری بفهمم کدوم واقعا مشکل داره
این برنامه که تست فرمودی برای تست رم هست پس وقتی میگه رمت مشکل داره یعنی یکی از دو رمی هست که روی سیستمت هست . خرابی رم که مورد شما هم صدق میکنه . 80% ایجاد بلو اسکرین هست .
پس تکرار میکنم . رم ها رو بصورت تک تست کن . تا هر کدوم که خرابه مشخص بشه .
درضمن بلو اسکرین هایی که گرفتی مربوط به رم هست . :1. (35):
ممنون از فهموندن کامل موضوع ولی سوال من اینه که رم درست نیاید هیچ اروری داشته باشه یا چند تا داشته باشه طبیعیه و این که دیگه مشکل از کنترلر یو اس بی 3 نیست دیگهههههه؟
مهندس رم درست نباید هیچ اروری داشته باشه ؟؟
رم سالم نباید هیچ اروری داشته باشه . دوست من از رم داره ایراد میگیره :1. (27):
سلام دوست عزیز شب بخیر ببخشید من سیستممو الانه که روشن کردم سیستمم دوباره کرش کرد دیگه نمیدونم چیکار کنم خاهشا یه راهنمایی کنید تصویر رو در پایین آپلود کردم ببینید این ارور از کجا میتونه باشه یکی هم بعدشه که تاریخش مال دو روز پیشه
رم هامو چک کردم جفتشون ارور میدن با این نرم افزاره که گفتین
کسی اگه بلده خاهشا جواب بده
عزیز شما باید با یک رم دیگه تست بفرمائیدنقل قول:
تنظيمات مادربورد روبه حالت كارخونه برگردونيد و رم رو طبق نظر نيما گرامي عوض كنيد ونتيجرواعلام كنيد
دوست گرامی من به شما گفتم چکار کنید . ولی نمیدونم چرا ایراد رمهای سیستمت رو نمیخوای قبول کنی .نقل قول:
سلام به همگی به ویژه آقایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]من کاری رو که گفتین با نرمافزار memtest v5 انجام دادم مشاهده کردم که یکی از رم هام درسته و دیگری ارور ممتد میده و مشکل کرش پی در پی سیستمم رفع شد فقط مسئله دیگه ای که هست هنگام عوض کردن ویندوز سیستمم وقتی که درایور ها رو نصب می کنم به usb 3 که میرسه کرش میکنه - آیا نرم افزاری وجود داره که مادربرد رو هم تست کنه و اگه درگاهی مشکل داشته باشه رو نشون بده بعد هم یه نرم افزار قوی برای دیفراگ هارد هم اگه دوستان میدونن به من پیشنهاد بدن با یه نرم افزار تست کارت گرافیک و درگاه های یو اس بی
رم رو عوض کردید ؟
مدلشونو نه فقط رمی که مشکل داشت رو در آوردم که اگر نرم افزار پیشنهادی شما نبود فک نمی کنم بتونستم رم مشکل دار رو شناسایی کنم حالا فقط زمانی که درایور هامو که بعد از تعویض ویندوز انجام میدم با کرش usb3 hub مواجه میشم که این مشکلم رفع بشه دیگه سیستمم مشکلی نخواهد داشت و سپاسگذار شما هستم پیشاپیش بابت راهنمایی برادرانتان :love:
دوست گرامی . کدام درایور رو نصب میکنی ؟ ویندوزت فعلی چیست ؟
موقع نصب درایور اینتل یا etron ?
ویندوز 7 استفاده می کنم موقع نصب etron
این درایور رو نصب کنید . البته این 32 بیت هست .البته اول اینتل رو نصب کنید . شاید لازم به etron نباشه
این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری دوست عزیز
مربوط به درایور هست . درایورهای usb 3.0 نسخه های جدید مشکلشون برطرف شده . شما چند لحظه صبر کنید درایور جدید اینتل رو بهتون بدم . ابدا etron رو نصب نکنید .
این رو نصب کنید باید usb 3.0 نصب بشه
دوست عزیز یعنی درایور قبلیه رو نصب نکنم به جاش این درایوری که از شرکت ایسوزه رو نصب کنم درست میشه
بله این رو برای تست دادم . هیچکدوم از قبلی ها رو نصب نکنید ..
دوست عزیز من هاردمو دیفراگ می کنم با نرم افزار های دیفراگ ولی مرتب نمی کنه نرم افزاری پیشنهاد می کنین به من ؟
PerfectDisk رو بگیرید
دوستان من عکس مادربردم رو در زیر قرار داده ام می خو.استم کابل هارد رو بدونم باید به کدوم وصل کنم و سوالاتی که در عکس پرسیدمو اگر کسی تخصص داره جوابشون بده ؟